Politica de retur

1. Cumparatorul a receptionat comanda si a achitat-o

Conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014, in cazul in care Cumparatorul solicita renuntarea la comanda in termenul legal de 14 zile din momentul receptionarii acesteia, trebuie sa informeze Vanzatorul, utilizând formularul de email din pagina de contact sau trimitand un email pe adresa prezenta pe site-ul www.kombatboots.ro. Vanzatorul va confirma primirea cererii de renuntare la comanda, tot prin email.

Cumparatorul va returna Vanzatorului toate produsele comandate si toate documentele care au insotit produsele comandate. Costurile pentru returnare vor fi suportate de catre Cumparator. Metoda de livrare va fi identica cu cea folosita aleasa initial de Cumparator pentru primirea comenzii.

In cazul in care Cumparatorul a achitat Comanda, iar Vanzatorul a primit produsele inapoi, acesta va rambursa contravaloarea produselor comandate, inclusiv costurile livrarii (daca este cazul) in maxim 14 zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de renuntare la comanda, intr-un cont bancar pus la dispozitie de catre Cumparator.

Cumparatorul este responsabil sa inapoieze produsele comandate, intacte, sigilate, in ambalajul original, in caz contrar, returnarea produselor nu se va putea face, intrucat, in conformitate cu dispozitiile art.16 pct e din OUG 34/2014 „sunt exceptate de la dreptul de retragere contractele de furnizare de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigiliate de consumator”.

2. Cumparatorul a receptionat comanda si a refuzat-o

Daca ridicarea/receptionarea unei Comenzi expediate este refuzata, Cumparatorul va suporta intregul cost al transportului de retur.

De retinut:
– produsele kombatboots.ro presupun conditii de pastrare specifice, astfel, reclamatii ulterioare de calitate nu pot fi primite si compensate, avand in vedere lipsa controlului nostru pentru conditiile de pastrare si manipulare