Despre noi

SHOES TOP este o companie specializata in procesul de productie de incaltaminte de protectie. Societatea a fost infiintata in anul 2000 in localitatea Reghin – judetul Mures, un oras cu o veche traditie in productia de incaltaminte. Inca de la infiintare s-a urmarit realizarea unor produse de inalta calitate, unitatea de productie fiind dotata numai cu  utilaje moderne si performante.

Suntem una din putinele firme din Romania care  confectioneaza incaltamintea in sistemul de injectat talpa din poliuretan dubla densitate direct pe fata incaltamintei.

Prin noua gama de bocanci militari si de interventie oferim unul din cele mai confortabile, usoare si durabile produse.

Astazi suntem in masura sa oferim clientilor nostrii incaltaminte de o calitate similara cu a oricarui producator european insa la preturi cu mult mai mici.

Produsele noastre sunt executate conform normelor europene EN ISO 20345 S3/2004, sunt certificate de Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Protectia Muncii. Productia se realizeaza in sistemul de management al calitatii ISO 9001:2000.


Pentru ca piata de profil este invadata de produse de slaba calitate, venim in sprijinul d-stra cu cateva sfaturi in achizitia de incaltamine de protectie, speram sa va oferim cateva sfaturi utile.